Dykkercertifikat i Århus og Jylland – Find et dykkerkursus nær dig

Har du bopæl i Jylland eller nær Århus og ønsker at tage dit dykkercertifikat nemt og bekvemt i nærheden af dit hjem? Så giver vi dig her et overblik over de muligheder, der findes. 

Det kan være lidt uoverskueligt at finde og udvælge det rette dykkercenter at tage sit dykkercertifikat ved. Der er mange faktorer, der skal overvejes. Fx: kvaliteten af undervisningen, dykkerinstruktørernes kompetencer, sikkerheden, udstyrets kvalitet, prisen, den geografiske placering og meget mere. 

Synes du allerede nu, at det virker uoverskueligt, så bare rolig. Vi har her samlet vores bedste bud på professionelle dykkercentre, der klæder dig godt på til det dybe vand.

Ønsker du at læse mere om dykkercertifikat generelt og hvad du bør være opmærksom på? Så anbefaler jeg dig at læse vores guide til dykkerkursus for begyndere først.

Hvorhenne kan du tage dit dykkercertifikat i Jylland?

 

Dykkerbutikken (Århus)

dykkercertifikat i århus 1
5/5

4,6 ud af 5 stjerner baseret på 93 anmeldelser fra Google

dykkercertifikat i århus 2

Dykkerbutikken har eksisteret siden 2007 og har adresse på Silkeborgvej 233, 8230 Århus. Udover at have en fysisk butik driver Dykkerbutikken også et officielt SSI Dive Center og tilbyder derfor dykkerkurser i SSI Open Water

SSI er knap så kendt som PADI. Men i realiteten er der dog ikke den store forskel på de 2 kurser, udover navnet på organisationen bag certifikatet. 

De arranger også mange spændende dykkerrejser til drømmedestinationer over hele verden, dykkerture og sælger professionelle fotos.

dykkercertifikat i århus 3
dykkercertifikat i århus 4

Teamet bag Dykkerbutikken er uden tvivl drevet af en trang til at skabe de bedst mulige forudsætninger for kommende og eksisterende dykkere. Derfor gør de særligt meget ud af deres service og tilbyder vejledning mellem klokken 10:00 og 18:00. De tilbyder desuden dykkerudstyr og -kurser, også til handicappede, som noget helt specielt.

Der er altså handling bag visionen, når Dykkerbutikken ønsker at være et dykkercenter, alle kan bruge som springbræt til deres dykkeroplevelse. Brugerne roser dem derfor også på Google, hvor de i skrivende stund får 4,6 ud af 5 mulige stjerner på baggrund af 93 anmeldelser. 

Her fremhæves særligt et højt serviceniveau og deres professionelle undervisning på dykkerkurserne, hvor man som nybegynder føler sig fuldstændig tryg.

Ønsker du at blive en vaskeægte dykker med certifikat? Så er dykkerbutikken et rigtig godt sted at starte dit fantastiske fritidsliv under overfladen.

Prisen for et dykkerkursus i Århus er 3.998 kr. (inkl. obligatorisk undervisningsmateriale på 599 kr.), og du kan se alle datoer for planlagte SSI Open Water kurser for begyndere her

dykkercertifikat i århus 5
SSI Open Water Dykkerkursus Pris: 3.899,- (ekskl. teorimateriale)

Kingfish (Vamdrup nær Kolding)

dykkercertifikat i århus 6
5/5

5/5 stjerner baseret på 992 anmeldelser fra Trustpilot

dykkercertifikat i århus 7

Kingfish blev etableret i 2001 og har siden udviklet sig til at være en af Skandinaviens største dykkercentre. De har base i København SV, på adressen Scandiagade 15, men tilbyder landsdækkende dykkerkurser i København, Fyn og Jylland. 

Udover at have egen dykkerbutik og rejsebureau tilbyder de uddannelser i PADI-systemet og har samtidig en af PADI’s bedste udmærkelser, nemlig titlen som PADI 5-stjernet Instructor Development Centre.

Kingfish får også fremragende anmeldelser på Trustpilot, hvor de har 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 992 anmeldelser i skrivende stund. Der er kort sagt ingen tvivl om, at Kingfish lever op til deres egen vision: “Alle skal have en god dykkeroplevelse”.

Begynderkurset, Open Water Diver, er tilrettelagt således, at det kan tages over to weekender. Der startes et nyt kursus op hver måned i Jylland, og mødestedet for teori og pool-dyk er Kongeåbadet, Idrætsvej 3, 6580 Vamdrup. Havdyk vil foregå i Lillebælt.

Dykkerkurset koster 3.999 kr. (inkl. obligatorisk undervisningsmateriale på 599 kr.),og du kan se alle datoer for planlagte kurser for begyndere i Jylland her.

dykkercertifikat i århus 8
PADI Open Water Dykkerkursus Pris: 3.999,- (Inkl. teorimateriale)

GoDive (Århus og evt. Kattegatcentret)

GoDive (tidligere kendt som Aquasyd) har mere end 35 års erfaring med dykning og vandsport. GoDive er både et SSI Dive Center og en dykkerklub placeret på adressen Sommervej 19 i Århus V.

I det 1054 kvm store dykkercenter finder man deres egen private indendørs swimmingpool til kurser, træning og udstyrstest. Den helt unikke havsimulator er 3 meter dyb og ligger, så der er direkte adgang fra teorilokalerne og butikken.

Noget andet, som er helt specielt ved GoDive, er, at de står bag dykningen i Kattegatcentret. Derfor kan man som medlem betale for den utrolige oplevelse at dykke blandt tropiske eller danske hajer i det 1.500.000 L store oceanarium – oplevelser man normalt skal rejse meget langt for! Se mere her.

GoDive har endnu ingen anmeldelser på Trustpilot, men under sit tidligere navn, AquaSyd, har dykkercentret fået 5 stjerner ud af 5 mulige på baggrund af 447 tilbagemeldinger. Det skal dog nævnes, at den “nyeste” anmeldelse er +5 år gammel, så et helt opdateret og retvisende billede giver det ikke.

Prisen for kurset er 3.895 kr. Her er bl.a. undervisningsmaterialet og dyk i Kattegatcentret ikke inkluderet i prisen. Du kan læse mere om dykkercertifikatet i Århus her.

dykkercertifikat i århus 9
SSI Open Water Dykkerkursus Pris: 3.145,- (ekskl. teorimateriale)

Blue Ocean Divers (Randers)

Blue Ocean Divers er et 5-stjernet PADI Dykkercenter i Randers med adresse på Hjortevej 21, Randers SØ. Det blev etableret i 2012 og tilbyder bl.a. nye, lyse, indlæringsvenlige kursuslokaler med tilgængeligt IT- samt AV-udstyr og fri WIFI for alle kursister.

Der findes desværre endnu ingen anmeldelser af centret på Trustpilot, som kan give et vink om stedets kvalitet. Til gengæld har de fået 5 ud af 5 stjerner på Facebook baseret på 22 personers meninger, og her roses instruktørerne og selve Open Water kursets forløb.

Prisen for kurset er 3.995 kr. I modsætning til hos mange andre centre er undervisningsmaterialet inkluderet i prisen. Du kan læse mere om Blue Ocean Divers her.

dykkercertifikat i århus 10
PADI Open Water Dykkerkursus Pris: 3.995,- (inkl. teorimateriale)

Dykkerhulen (Vejle)

Dykkerhulen
dykkercertifikat i århus 11

Dykkerhulen har mere end 10 år på bagen og er placeret på Nørrebrogade 32 i centrum af Vejle blot 150 m for enden af gågaden. Herfra drives der både et dykkeruddannelsescenter, en dykkerbutik og dykkerklub.

Dykkerhulen er et officielt PADI 5-stjernet Dive Center og består i dag af 10 instruktører og 7 divemasters. De tilbyder over 20 dykkerkurser, mindst 2 gruppedykkerejser om året og har deres egen yderst aktive dykkerklub KlubDykkerhulen, som arrangerer ture 1-3 gange ugentligt.

Deres PADI Open Water Diver dykkercertifikat strækker sig oftest over 1 hverdagsaften og 2 weekender (torsdag + lørdag & søndag + lørdag & søndag). I hverdagen starter de kl. 17.30 og slutter ca. kl. 21.30. I weekenderne starter de kl. 10 og er ca. færdig kl. 18.00 alle 4 dage.

Det er desværre ikke muligt at finde nye og opdaterede anmeldelser af Dykkerhulen online, så du bliver nødt til selv at opsøge og undersøge stedet.

Prisen for et dykkercertifikat er 4.499 kr. Her er alt inkluderet i prisen, både undervisningsmaterialet, certificering ved PARI samt leje af udstyr. 

Du finder kurset her

dykkercertifikat i århus 12
PADI Open Water Dykkerkursus Pris: 4.195,- (inkl. teorimateriale)

Aalborg Dykkerskole (Ålborg)

dykkercertifikat i århus 13
dykkercertifikat i århus 14
4.9/5

4,9 / 5 stjerner baseret på 123 anmeldelser fra Facebook

Aalborg Dykkerskole blev grundlagt i 2009. Udover at drive webshop (ingen fysisk butik), arrangere dykkerture- og rejser er det også et autoriseret PADI dykkercenter, som tilbyder et væld af forskellige dykkerkurser.

Dykkercentret underviser efter mottoet: “kvalitet frem for kvantitet”. Derfor er fokus på at have tid til den enkelte dykkeraspirant, og af samme årsag afholdes alle kurser i små hold.

Dykkerskolen ønsker, at kursisten hele tiden skal føle sig tryg og sikker. Det tager tid at vænne sig til at bevæge sig under vand. Derfor skal alle have mulighed for at bruge den tid, der er nødvendig for at opnå de færdigheder, et dykkercertifikat kræver.

Desuden afholdes alle kurser af samme instruktør, så instruktøren har mulighed for at vurdere den enkelte elev. Fordelen er, at eleven ikke skal forholde sig til flere nye instruktører i løbet af kurset.

Dette er ikke blot tomme ord, i hvert fald ikke ifølge feedbacken fra 123 personer på deres facebookside. De har nemlig afgivet en gennemsnitlig vurdering på 4,9-stjerner ud af 5 mulige og roser generelt Dykkerskolens kurser meget højt.

Aalborg Dykkerskole giver dig mulighed for at tage et dykkercertifikat fra april frem til september. 

Dykkerkurset koster 4.995 kr. Alt Inkl.  
I prisen er inkluderet alt udstyr, uddannelsesmateriale, certificeringsgebyr, entre i svømmehallen. Desuden er der frokost (grill) og sodavand de 2 dage man er i åbent vand.

Under kurset vil der blive taget billeder, som efterfølgende GRATIS vil blive tilsendt din mail.
Læs mere om at tage et dykkercertifikat ved Aalborg Dykkerskole her.

dykkercertifikat jylland aarhus
PADI Open Water Dykkerkursus Pris: 4.995,- (inkl. teorimateriale)

Carlsens Dykkerskole (Nørresundby)

dykkercertifikat i århus 15
4.5/5

4,5 / 5 stjerner baseret på 70 anmeldelser fra Google

Carlsens dykkercenter har mere end 45 års erfaring. . Udover at drive webshop har de også en fysisk butik.

Det er en af Danmarks største lagerførende butikker inden for vandsport, dykkerudstyr og sejlsportsudstyr, med over 400 kvadratmeter salgs- og lagerareal.

De har eget autoriseret serviceværksted tilknyttet og producerer selv dykkerudstyr og kompressoranlæg.

Herudover arrangerer de dykkerture- og rejser og er  et autoriseret SSI dykkercenter, som tilbyder mange forskellige typer af dykkerkurser.

Hos Carlsens Dykkercenter kan du tage et dykkercertifikat fra april til september. 

Dykkerkurset koster 3.995 kr. Alt Inkl.  
I prisen er inkluderet leje af alt udstyr og uddannelsesmateriale. Desuden er der forplejning/frokost under øvelser i åbent vand.

Deres SI Open Water kursus, forløber over mindst 5 dage. Typisk afholdes det over 2 weekender. 

dykkercertifikat
SSI Open Water Dykkerkursus Pris: 3.995,- (inkl. teorimateriale)

Ovenstående liste med dykkercentre i Jylland, er ikke udtømmende. Vi har udvalgt nogle af de største kommercielle dykkercentre, men ikke alle. 

Vi har ikke nogen bestemte præferencer for de respektive dykkercentre på listen, men har foretaget en uvildig undersøgelse og beskrivelse af dem, som vi kunne finde tilstrækkelige oplysninger på.

Der er dog flere muligheder for at tage et dykkercertifikat end dem, vi har nævnt her.

Sportsdykkerklubber

Er du meget begejstret for dykning og drømmer om at dyrke dykning som sport i din fritid?

Så er der i mange dykkerklubber mulighed for at tage et CMAS dykkercertifikat. Dette tager i modsætning til PADI/SSI flere måneder og indeholder især meget teori samt intensiv dykkerundervisning. 

Har du lyst til at finde en dykkerklub nær dig? 

Så finder du et kort over alle medlemmer af Dansk Sportsdykkerforbund her

Læs også
Hold dig opdateret i vores dykkerunivers

Har du lyst til at blive opdateret med nyheder og spændende blogindlæg om dykning? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og dykkerhacks direkte i din indbakke.

Del opslaget med nogen du kender

Abonner
Giv besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments