Om os

Hvem står bag?

Bag DykkerGuiden finder du et mindre team af dykkerentusiaster. Vi er ikke professionelle dykkerinstruktører, men arbejder til daglig med forskellige fagområder såsom webdesign, digital markedsføring, kommunikation og tekstforfatning.

En ting har vi dog alle tilfælles, og det er passionen og glæden ved at dykke i vores fritid.

Vi har dykket over hele verden på steder såsom Storebælt, Zanzibar, Thailand, Malta, Australien og mange flere.

Det her er vores frirum, hvor vi kan fordybe os i dykningens univers og skrive om det, vi brænder for. Vores arbejdsmæssige baggrund gør dette projekt lettere. Her kan vores fagområder og passion for dykning smelte sammen til DykkerGuiden.

Idéen opstod i februar 2019, idet vi savnede et dykkersite af dykkere for dykkere. Et sted, hvor fokus er på det spændende liv under vandet, hvor vi kan guide andre, dele ud af gode råd, tips og tricks, selv øge vores dykkerviden undervejs og forhåbentlig inspirere andre.

Vi henvender os derfor til alle dykkere, nybegyndere som erfarne, med det formål at skabe et sted, hvor I kan finde inspiration og viden, der passer lige til jeres niveau.

52071541_1234826113334171_1438557711921840128_n
Michael Kaiser Pedersen
Digital markedsføring & content
DykkerGuidensort@2x
Frederik Beier
Webudvikler
DykkerGuidensort@2x
Nathalie De Vallier
Tekstforfatter

DykkerGuiden er reklamefinansieret

Vi har startet dette hobbyprojekt på baggrund af vores passion for dykning og ikke med de store indtægter for øje. Der er guides til køb af dykkerudstyr osv., og siden er reklamefinansieret, men vi er 100 % objektive i vores vurderinger. Det er langt fra noget, vi bliver rige på, og indtægterne dækker pt. blot vores omkostninger. Vi betragter os selv som en uafhængig hjælp til dykkere, der ønsker ekstra gennemsigtighed, når de handler dykkerudstyr online eller i fysiske butikker.

På DykkerGuiden ønsker vi ikke at ødelægge din læseoplevelse med annoncer og reklamebannere. Vi har i stedet valgt at henvise til en række webshops, som vi samarbejder med. Vi er således helt uafhængige af specifikke sponsorer og vælger frit, hvem vi henviser til. Som en naturlig del af vores kodeks gør vi os umage med at finde de bedste, billigste og mest troværdige netbutikker, og nogle af disse giver en lille kommission til os, hvis der skabes salg som følge af vores artikler. Det er ikke noget, som skaber en højere pris for dig som kunde, og på den måde støtter du os i vores arbejde helt uden at betale eller blive generet af påtrængende reklamebannere. Vi linker kun til virksomheder og kilder, vi kan stå inde for. Integritet, tillid og gennemsigtighed er nemlig nogle af de kerneværdier, vi vægter højt.

DykkerGuiden giver dig både generel inspiration og vejledning, men også test og fremhævning af enkelte produkter inden for dykkerudstyr. Vores skribenter trækker bl.a. på deres egne erfaringer, indsamler data og foretager grundig research om givne produkter, hvorefter de giver en kritisk og ærlig vurdering. Vi udvælger kun det udstyr, som vi selv kan stå inde for, der er af bedste kvalitet og har klaret sig bedst i test på baggrund af brugeranmeldelser. Vores formål er at hjælpe dig til at få den bedste oplevelse med det udstyr, du søger.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, ris og ros eller hvad du ellers måtte have på hjerte.
Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre, hvorfor du endelig ikke skal holde dig tilbage.
Du kan forvente at modtage svar inden for 24 timer på hverdage.

Tak fordi du læser med! Vi håber, at du og mange andre dykkerentusiaster får glæde af siden.

Luk menu

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse, ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.