Om os

Hvem står bag?

Bag DykkerGuiden finder du en vaske ægte dykkerentusiast. Mit navn er Michael, jeg er ikke professionel dykkerinstruktør, men arbejder til dagligt med forskellige fagområder såsom digital markedsføring, webdesign, kommunikation og tekstforfatning.

Det her er mit frirum, hvor jeg kan fordybe mig i dykningens univers og skrive om det, jeg brænder for. Min arbejdsmæssige baggrund gør dette projekt lettere. Her kan mine fagområder og passion for dykning smelte sammen til DykkerGuiden.

52071541_1234826113334171_1438557711921840128_n
Michael Kaiser Pedersen Certificeret PADI Open Water Diver

Jeg tog mit PADI Open Water dykkercertifikat tilbage i 2012, og har siden dykket over hele verden på steder såsom Zanzibar, Thailand, Malta, Australien, Lillebælt og mange flere.

Idéen opstod i februar 2019, idet jeg savnede et dykkersite af dykkere for dykkere. Et sted, hvor fokus er på det spændende liv under vandet, hvor jeg kan guide andre, dele ud af gode råd, tips og tricks, selv øge min dykkerviden undervejs og forhåbentlig inspirere andre.

DykkerGuiden henvender sig derfor til alle dykkere, nybegyndere som erfarne, med det formål at skabe et sted, hvor I kan finde inspiration og viden, der passer lige til jeres niveau.

DykkerGuiden er reklamefinansieret

Jeg har startet dette hobbyprojekt på baggrund af min passion for dykning og ikke med de store indtægter for øje. Der er guides til køb af dykkerudstyr osv., og siden er reklamefinansieret, men jeg er 100 % objektive i mine vurderinger. Det er langt fra noget, jeg bliver rig på, og indtægterne dækker pt. blot mine omkostninger. Jeg betragter DykkerGuiden som en uafhængig hjælp til dykkere, der ønsker ekstra gennemsigtighed, når de handler dykkerudstyr online eller i fysiske butikker.

På DykkerGuiden ønsker jeg ikke at ødelægge din læseoplevelse med annoncer og reklamebannere. Jeg har i stedet valgt at henvise til en række webshops, som jeg samarbejder med. Jeg er således helt uafhængige af specifikke sponsorer og vælger frit, hvem jeg henviser til. Som en naturlig del af mit kodeks gør jeg mig umage med at finde de bedste, billigste og mest troværdige netbutikker, og nogle af disse giver en lille kommission til mig, hvis der skabes salg som følge af mine artikler. 

Det er ikke noget, som skaber en højere pris for dig som kunde, og på den måde støtter du mig i mit arbejde helt uden at betale eller blive generet af påtrængende reklamebannere. Jeg linker kun til virksomheder og kilder, jeg kan stå inde for. Integritet, tillid og gennemsigtighed er nemlig nogle af de kerneværdier, jeg vægter højt.

DykkerGuiden giver dig både generel inspiration og vejledning, men også test og fremhævning af enkelte produkter inden for dykkerudstyr. Jeg trækker bl.a. på egne erfaringer, indsamler data og foretager grundig research om givne produkter, hvorefter jeg giver en kritisk og ærlig vurdering. Jeg udvælger kun det udstyr, som jeg selv kan stå inde for, der er af bedste kvalitet og har klaret sig bedst i test på baggrund af brugeranmeldelser. Mit formål er at hjælpe dig til at få den bedste oplevelse med det udstyr, du søger.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, ris og ros eller hvad du ellers måtte have på hjerte.
Jeg bestræber mig hele tiden på at blive bedre, hvorfor du endelig ikke skal holde dig tilbage.
Du kan forvente at modtage svar inden for 24 timer på hverdage.

Tak fordi du læser med! Jeg håber, at du og mange andre dykkerentusiaster får glæde af siden.