Svømmetaske: Find den rette vandtætte taske til svømning indendørs og udenfor

Er du på udkig efter en svømmetaske til at slæbe dit svømmeudstyr og som også får dig til føle som en vinder over vandet? Så se de 8 bedste svømmetasker her. 

En god svømmetaske skal kunne holde til nogle tæsk – de bliver ofte våde, smidt, kastet og trådt på. Desuden skal de være vandtætte, kunne rumme alle vores ting og adskille det våde tøj fra det tørre. 

En vandtæt taske kan både bruges til almindelig svømning indendørs, til svømning i havet eller på en snorkeltur. 

I denne guide til at finde den bedste svømmetaske for dig, vil jeg gennemgå nogle af de vigtigste ting du bør være opmærksom på ved køb og vise dig et alsidigt udvalg af nogle af de bedste modeller på markedet fra bl.a. de kendte mærker Speedo, TYR og Arena.  

De 8 bedste svømmetasker

Opbevar dit våde svømmeudstyr sikkert i en af disse udvalgte unisex topmodeller som både kan bruges af børn og voksne. 

TYR Alliance Team 45L

Med denne store TYR svømmetaske får du kvalitet, design og masser af plads. Denne topmodel er faktisk den mest anvendte svømmetaske af alle former for svømmere – både blandt eliten og motionisterne og børn (over 10 år). 

628 anmeldelser
4.8/5
Vejl. pris DKK 469,-

Det er i alt 16 rum til dine forskellige genstande, og i det største rum er der mulighed for at holde det våde tøj adskilt fra det tørre. Desuden finder du en indbygget beskyttende lomme til din bærbar. Udenpå er der lommer til værdigenstande, en netlomme til drikkedunken, to karabinhager til at hænge vådt badetøj eller svømmefødder samt et rum nederst til indendørsskoene. 

Her er tænkt over hver en lille detalje, og med verdens mest komplette svømmetaske på ryggen, vil du føle dig som en vinder allerede inden du hopper i vandet. 

Tyr svømmetasken fås i en masse forskellige farver såsom, mørkeblå, lyseblå, sort, sort/hvid samt grøn, så du burde kunne finde netop den som passer til dig og din stil. 

Speedo Teamster 35L Svømmetaske

Denne populære unisex topmodel fra Speedo er en slidstærk klassiker du ofte vil støde på i svømmehallerne. Det er ikke uden grund, her er der tænkt over alle detaljer.

1.987 anmeldelser
4.8/5
Vejl. pris DKK 685,-

Med 15 gennemtænkte rum både udenpå og indeni, har du plads til både svømmebriller, drikkedunk, indendørssko, svømmebriller osv. 

Denne taske har endda et separat rum til en bærbar, hvilket er praktisk, hvis du kommer til træning direkte fra skole eller arbejde. Desuden er det unikke ved denne, at der medfølger en “dirt bag” til det våde badetøj, som kan sættes fast inde i tasken, så det adskilles fra det tørre. 

Svømmetasken er lidt mindre end for eksempel en TYR svømmetaske, så er man en seriøs svømmer der skal medbringe meget udstyr, kan det være en udfordring at finde plads. Til gengæld er denne et godt valg til mindre børn under 10 år. 

Fås både i sort, rød og en kombineret sort/blå/grøn.

Arena Svømmetaske Fastpack 3.0 (40L)

Denne Arena svømmetaske er designet af svømmere for svømmere, hvilket tydeligt kommer til udtryk. Den får transport af sit udstyr til at se cool ud, og gør det let ved at have opbevaringsløsninger får både det nye friske tøj og det våde brugte. 

718 anmeldelser
4.6/5
Vejl. pris DKK 695,-

Tasken er vandtæt, og de mange rum er sikret i individuelle poser således, at det våde brugte tøj ikke lækker vand, og kan skade sarte ting i de andre rum såsom mobiltelefon eller hovedtelefoner. Denne topmodel er alsidig og skabt til både at kunne bruges i træningscentret, i svømmehallen eller Triathlon. 

Med sine 45L er denne Arena svømmetaske en af de større, og derfor rummelig nok til ethvert udstyr, selv din svømmeplade. Men på trods af størrelsen, så gør dens slanke design, at selv når den er proppet, kan du bevæge dig frit og hurtigt.
På grund af sin store størrelse anbefales den kun til børn over 10 år. 

Den fås i de kombinerede farver sort/gul og sort/grøn

TYR Big Mesh Mummy svømmenet

Svømmenettet fra TYR er ikke en decideret taske, men i stedet et ventileret net med “rygsæk stropper”. Dette billige alternativ er perfekt til transportering af dit svømme- eller snorkeludstyr, og har den klare fordel at udstyret hurtigt tørrer.

213 anmeldelser
4.7/5
Vejl. pris DKK 189,-

Med denne model er der endda to mindre rum udenpå, så der også er plads til svømmebrille, badetøj og en drikkedunk. Dermed kan du også bruge denne som din eneste taske til svømning.

TYR Big Mesh Mummy fås også  i lyseblå, sort eller multifarvet.

Speedo svømmenet

Det her simple svømmenet fra Speedos er både billigt og holdbart – men har plads til alt du har brug for. Så er du ikke til det fancy, vil du få stor glæde af dette langtidsholdbare net.

Fås i sort eller rød farve. 

Vejl. pris DKK 119,-

Kingfish Mesh Bag (nettaske)

Denne nettaske er i modsætning til de forrige 2, ikke udformet som en pose men i stedet som en duffel bag. Det giver dig masser af plads til dine svømmefødder eller svømmeplade og mulighed for både at bære dit udstyr på ryggen eller i hånden.

Vejl. pris DKK 149,-

Vandtæt taske til open water, UV jagt og snorkling

Vil du gerne have din taske (og dine ting) med dig ude, når du svømmer, er på UV jagt eller snorkler i havet, så er det en vandtæt pose kaldet en drybag eller en såkaldt “havtaske” du skal have fat i. 

drybag vandtæt taske svømmetaske

De er små og kompakte, så de er lette at medbringe, og de har desuden nogle sikkerhedsmæssige fordele. 

Luften indeni skaber opdrift, så de flyder i overfladen sammen med dig, og dermed kan være livsvigtig, hvis det skulle komme så langt, at du har behov for hjælp til at holde dig flydende. 

Desuden kan du have en mobil ved hånden, hvis der pludselig skulle være brug for et nødopkald, og taskernes kraftige farve gør det lettere for både og andre at se dig i vandet. 

Dry Bag Rød - 10L, 15L eller 20L

Denne dry bag fra SEAC er en vandtæt pose skabt i det naturligt vandafvisende materiale PVC. Med en let rullelukning kan du trygt opbevare dine genstande i nærheden af det våde element. Perfekt til alle former for udendørsaktiviteter. Fås i str. Small (10L), Medium (15L) og Large (20L).  

20 anmeldelser
3.9/5
Vejl. pris DKK 239,-

Watery havtaske - Swim&Run 35L

En innovativ oppustelig svømmetaske med skulder, talje og brystbånd. Tag afsted på en vandretur eller løb, fjern stropperne og svøm derefter med det samme. Det er da ret smart tænkt! 

1 anmeldelser
5/5
Vejl. pris DKK 399,-

Her kan du købe en svømmetaske

Der findes mange forhandlere af svømmetasker. Derfor kan det være svært at vurdere, hvor du skal gå hen. 

Et godt bud er dog Watery.dk, der er startet af en tidligere elitesvømmer, og som er en af de førende danske forhandlere der kan bryste sig af nogle af landets bedste priser og et af de største sortimenter.

4.5/5

4,5 / 5 stjerner baseret på 1.004 anmeldelser fra Trustpilot

Leder du efter tasker til dykning eller snorkling, så har de forskellige dykkerbutikker også et godt varieret udvalg. Prøv også at tjekke sortimentet ud hos Kingfish og Dykker-Butikken

Læs også
Hold dig opdateret i vores dykkerunivers

Har du lyst til at blive opdateret med nyheder og spændende blogindlæg om dykning? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og dykkerhacks direkte i din indbakke.

Del opslaget med nogen du kender

Abonner
Giv besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments